Najbolja žurka u gradu: Ubrzo koncert Lollobrigide, Nipplepeoplea i Diskobajagija



UBRZO stiže najbolja electro-pop-disco-punk žurka u gradu. Naime, koncert Lollobrigide najavljen je u zagrebačkoj Tvornici za subotu 21. siječnja, a užarenoj atmosferi pridonijet će i Nipplepeople te dvojac Diskobajagi. Dvojac Diskobajagi osnovan je 2008. godine, a iza imena Branski i Vedran kriju se članovi Dubioza Kolektiva. Njihova pobjednička formula je kombinacija miksanja, reeditiranja spotova, filmova i glazbe uz energični nastup te izvrsne mash-upove pjesama Katy Perry, Fatboy Slima, Rage Against The Machine, Radioheada te mnogih drugih poznatih hitova.

Spoj njihovih vještina često se poklapa s publikom željnom dobre zabave pa se party nerijetko nastavlja do ranih jutarnjih sati. Faktor iznenađenja je zaštitni znak Diskobajagi, tako da su im setovi uvijek zanimljivi i nepredvidljivi, kako auditivno tako i vizualno. Po svemu najavljenome jasno je da Lollobrigida priprema pravi koncertni spektakl za sve svoje poklonike i prijatelje! Nakon što 2009. u žestokoj konkurenciji osvajaju MTV-jevu nagradu Best Adria Act, postaju jedan od najtraženijih bendova u cijeloj regiji, što se odražava i na broj održanih koncerata u susjednim državama (tijekom blagdana nastupali su u Sloveniji, u Ljubljani i Murskoj Soboti, 14.1. nastupaju u Splitu, 23.2. opet u Ljubljani, a 19.5. u Banja Luci).

Ulaznice za koncertni spektakl Lollobrigide po cijeni od 50 kn u pretprodaji i 70 kn na dan koncerta možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Tvornica kulture (Lj. Posavskog 1 /Šubićeva 2), Aquarius CD shop (Varšavska 13), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 22).

Pročitajte više