Najbolji dio rekreacije je pivo nakon

Foto: Press

PIVSKI brend Pan u novoj kampanji "Ponosni pokrovitelj rekreativaca" prati i podržava sve one koji uživaju u trenucima rekreacije. U rekreaciji i pivu koje slijedi nakon nje uživa i hrvatski glumac Jan Kerekeš, jedan od članova Pan ekipe.

Ima li išta bolje od osjećaja nakon dobre rekreacije, bilo da je riječ o trčanju na obližnjem nasipu, vožnji biciklom u prirodi ili pobjedi tvoje ekipe u tjednom terminu za mali nogomet? Osim što donosi brojne prednosti fizičkom zdravlju, rekreacija je jedan od najboljih načina za provesti slobodno vrijeme i uživati u druženju s ekipom.  

Te vrijednosti prepoznao je i domaći pivski brend Pan koji kao ponosni pokrovitelj rekreativaca podržava i prati sve one koji uživaju u trenucima rekreacije. Iz Pana znaju kako svi rekreativci posebno vole i onaj dio koji dolazi nakon – druženje i osvježenje uz pivo. Pan će tako rekreativce podržavati na malonogometnim i teniskim turnirima, biciklističkim i trkačkim utrkama te brojnim mjestima rekreacije diljem Hrvatske.

U rekreaciji i pivu koje slijedi nakon nje uživa i hrvatski glumac Jan Kerekeš, jedan od članova Pan ekipe u novoj kampanji za Pan: "Za mene je rekreacija vrsta odmora, u tim trenucima zaboravim na posao i na sve probleme koji me brinu tijekom dana. Volim taj osjećaj kad se dobro oznojim! Bavim se različitim aktivnostima, a volio bih kada bih se mogao rekreirati i češće." Poslije vikenda odmara od kazališnih predstava i gostovanja, pa je tako ponedjeljak rezerviran za badminton s ekipom: „Imamo grupu od nekih desetak ljudi, tko se pojavi na terminu – taj i igra! Igramo na dva terena i svi protiv svih. Poslije toga se naravno družimo uz pivo u obližnjem kafiću.“ Uz badminton obožava i košarku koju igra s lokalnom ekipom u kvartu, a posebna ljubav mu je i ribolov: "To možda ne zahtjeva tako puno fizičkog napora, ali je definitivno rekreacija uz koju se izvrsno slaže Pan."

Iz Pana se slažu, Pan pivo idealan je odabir za sve rekreativce u potrazi za pravim pivskim osvježenjem – jednostavno se otvara, jednostavno pije i jednostavna osvježava jer nudi različite varijante pitkih lagera za svačiji ukus.

U rekreaciji je, baš kao i u Panu, jednostavno uživati – u dobrom društvu i bez nepotrebnih komplikacija!

Pročitajte više