"Najbolji video svih vremena": Djevojka slučajno snimila nevjerojatan prizor na nebu

Screenshot: Instagram

Svjetlucavi djelić meteora prije nekoliko dana iznenada je osvijetlio nebo iznad nekih dijelova Španjolske i Portugala, a prekrasan prizor izgledao je kao scena iz filmova. Iako nije najavljen, mnogi su slučajno uspjeli snimiti ovaj jedinstveni trenutak, a internet su preplavile stotine snimki.

Jedan od videa, koji je snimila djevojka iz Portugala Mila Refacho, postao je viralan i u samo nekoliko dana prikupio je gotovo 100 milijuna pregleda. "Ovo me totalno oduševilo, uhvatila sam uživo ono što smo najmanje očekivali", napisala je u opisu objave.

"Ovo je najbolji video svih vremena", "Ti si najsretnija osoba na svijetu", "Kakav spektakl", "Nevjerojatno je da si ovako uspjela snimiti meteor", "Zavidim ti", "Ovaj video će te proslaviti", samo su neki od komentara ispod snimke koja se ne prestaje dijeliti internetom.

Inače, procijenjeno je da je komet letio iznad Španjolske i Portugala brzinom od 45 km u sekundi prije nego što je izgorio iznad Atlantika. Na svim snimkama se vidi kako velikom brzinom prolazi noćnim nebom i osvjetljuje ga intenzivnim plavim i zelenim svjetlucavim bojama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.