"Najdeblja žena" smršavila pa je dečko ostavio

Screenshot: YouTube

GEORGIA DAVIS svojedobno je bila najdeblja britanska tinejdžerica, a svojih loših navika tek nedavno se počela odvikavati. No, nakon što je 24-godišnjakinja smršavila, dečko ju je ostavio, piše Daily Mail.

Georgia, koja je klinički pretila od pete godine odlučila je živjeti zdravije. Prošle godine zaljubila se u svog fitness trenera Matthewa Takela (44) koji ju je sad ostavio jer je "opsjednuta mršavljenjem."

"Bila je pet puta teža od njega, a on gotovo dvostruko stariji od nje, nikad nisu bili idealni par", rekao je njihov zajednički prijatelj te dodao kako je uvijek bila više zainteresirana za mršavljenje nego za njega.

"Još jedna veza gotova. I to je život. Sad ću se koncentrirati samo na sebe neko vrijeme", napisala je Georgia Davis na Facebooku. Upoznali su se kad je bila u bolnici, a dijelili su ljubav prema "životinjama, TV serijama i Pokemonima." 

Zbog debljine prestala se školovati te je kod kuće gledala televiziju, surfala internetom i jela zbog čega su joj roditelji morali preurediti sobu. Kako bi je pokrenuli iz kuće nakon što se odlučila na operaciju koja joj je spasila život, potrebna je bila čitava akcija u kojoj su sudjelovala dva vatrogasca, jedanaest bolničara, sedam policijskih automobila i dvije dizalice. Operacija je trajala sedam sati.

Danas je na strogoj dijeti, jede uglavnom puretinu i povrće, a skinula je trećinu težine. Doktori se nadaju da će tako i nastaviti.

Pročitajte više