Najdekolte Srbije: Znala sam da će mi grudi pomoći da uspijem!

"NAJVAŽNIJE mi je što me u svemu ovome podržali moja obitelj i prijatelji. Svi su bili oduševljeni mojim uspjehom. Moja mama najviše, a onda i starija sestra i brat. Inače, bujno poprsje nam je u obitelji. Grudi imam na mamu, a činjenica da su velike, nikada mi nije predstavljala teškoću. Nikada mi ne bi palo na pamet da ih smanjim, ali ni da ih povećam. Oduvijek sam znala da će mi pomoći i donijeti uspjeh i eto, konačno su mi se isplatile", ispričala je u jednom dahu novoproglašena Miss dekoltea Srbije, Milica Tomašević.

"Budući da sam već angažirana u agenciji Fa models, imam iskustva kao fotomodel pa se nadam da će mi ova titula pomoći u daljnjoj karijeri i otvoriti vrata većem uspjehu u svijetu mode", nada se Milica koja priznaje da nema dečka pa na nagradno putovanje, odmor u Grčkoj, planira voditi one koji su za njezine grudi najzaslužniji - obitelj.

"Nemam dečka pa ne znam koga ću voditi sa sobom. Možda ću povesti mamu koja se i najviše angažirala na pripremama za natjecanje na kojem sam pobijedila", kaže Milica koja je priznala i kako se nikada ne bi fotkala gola, iako je karijeru odlučila graditi na bujnom poprsju: "Ne dolazi u obzir da se slikam gola, ošišam na ćelavo ili ofarbam u plavo zbog karijere. Mislim da je prirodan izgled najbolji".

A u ljubavi joj, priznaje, izgled nije presudan. "Iako je prvi dojam vrlo bitan, nije presudan da bi mi se neko dopao. Važno mi je da bude normalan, da smo na istim valnim duljinama i da imamo o čemu pričati. Mora prihvaćati i moje prijatelje koji su mi vrlo važni u životu", zaključuje Milica.

Pročitajte više