"Najjače obrve u Hollywoodu": Clarke postala hit zbog izraza lica tijekom intervjua

Screenshot: YouTube/Variety

GLUMICA Emilia Clarke postala je hit na društvenim mrežama nakon nedavnog razgovora za Variety na Sundance Film Festivalu.

Zvijezda kultne serije Game of Thrones je tijekom razgovora otkrila kako ne želi gledati prequel te serije House of the Dragon, a ono što je privuklo pažnju gledatelja su njezini živahni izrazi lica i obrve.

"Njezine obrve govore sve", "Emilia Clarke ima najjače obrve u Hollywoodu", "Njezine obrve vode vlastiti život", "Mora da je bilo jako teško kontrolirati njezine obrve u Igri prijestolja", "Njezine obrve su fascinantne", neki su od komentara na Twitteru.

Glumica izjavila da joj je čudno gledati seriju House of the Dragon

Podsjećamo, Clarke je izjavila da "jednostavno ne mogu gledati House of the Dragon".

"Ne mogu. Oprostite mi, čudno mi je gledati to. Drago mi je da je serija snimljena i da je pokupila nagrade, ali ja ne mogu to gledati. To vam je kao da vas netko pozove na godišnjicu mature koja nije vaša, eto takav je osjećaj. Izbjegavam gledati tu seriju", rekla je glumica.

Clarke je za svoju ulogu u Game of Thrones nominirana za četiri Emmyja i tri nagrade Critics' Choice Awards, dok je House of the Dragon dobio nominaciju za najbolju dramu na dodjeli Zlatnih globusa. House of the Dragon jedna je od najgledanijih serija u povijesti HBO-a, a samo pilot-epizodu pogledalo je 9.9 milijuna ljudi u prvoj večeri.

Pročitajte više