Najjeftinije automobile na Index Oglasima možete kupiti već za 350 eura

NAJTRAŽENIJI rabljeni automobili na malim oglasnicima najčešće su oni koji su i najpovoljniji. Upravo zato smo odlučili pretražiti Index Oglase i pronaći najjeftinije od najjeftinijih. Izdvojili smo za vas pet oglasa rabljenih automobila koje možete kupiti s budžetom od samo petsto eura. Naravno da se ne radi o vozilima najviše klase, ali svi automobili su ispravni i u voznom stanju. 

Ovo su najjeftiniji automobili koji se trenutno prodaju na Index Oglasima:

Fiat Punto 1.2

Ovaj Fiat Punto iz 1994. godine prešao je 180 tisuća kilometara i u dobrom je stanju za svoje godine. Benzinac dolazi s 1.2 motorom i registriran je do 29. travnja 2019. Prodaje se po cijeni od 500 eura, a kao razlog prodaje navedena je kupovina drugog vozila.

Fiat Punto 1.1

Još jedan Fiat Punto prodaje se za 500 eura. Ovaj je 1997. godište i dolazi s 1.1 motorom, a registriran je do srpnja. U lošijem je, ali i i dalje u voznom stanju, a prodaja je hitna jer je vlasnik kupio drugo vozilo. Punto je do sada prešao 170 tisuća kilometara, a najveća prednost mu je mala potrošnja. 

Renault Megane

Ovaj Renault Megane iz 1998. godine vaš može biti za manje od tri tisuće kuna. Auto je do sada prešao 200 tisuća kilometara, a trenutno je odjavljen. Ima alu felge i nove gume, a tu su i klima, servo, električni podizači te centralno daljinsko zaključavanje. Tražite li povoljan automobil, svakako se isplati pogledati ovaj oglas.  

Opel Astra

Opel Astra 1.4F iz 1994. godine je iznimno očuvana. Vozio ju je stariji čovjek koji ju je pazio i održavao tako da je na njoj još uvijek sve ispravno. Motor je odličan, a i limarija je dobra. Auto je trenutno odjavljen, a prodaje se za 350 eura s tim da se cijena može korigirati.

VW Polo

Ova ponuda izgleda jako zanimljivo, posebno ako se želite pozabaviti limarijom koja je glavni problem ovog Pola iz 1997. godine. Prednja sjedala, zadnja klupa i oplate vrata su presvučeni kožom, a auto ima i sportski volan. Od opreme ima servo, centralno zaključavanje, električni šiber, električne podizače, itd., a na motoru je napravljen veliki servis. Cijena iznosi 350 eura ili 2600 kuna.

Pročitajte više