Najljepša beba na svijetu sada je tinejdžerica. Pogledajte kako izgleda

Foto: Facebook

Godine 2009. u Americi je rođena neobična djevojčica po imenu Ira Brown. Još kao beba je imala lice poput lutke - s velikim plavim očima, plavim kovrčama, dugim trepavicama i punim usnama - te su mnogi jedva vjerovali da je pravo dijete. Zvali su je najljepšom bebom na svijetu.

Prije nego što je malena Barbie napunila dvije godine, njezina joj je majka započela karijeru modela. Sićušna ljepotica postala je prava zvijezda na internetu. Ljudi su joj tepali da je "plavokosi anđeo", a brendovi su se borili kako bi Ira bila zaštitno lice njihovih reklamnih kampanja. 

Ira je toliko sličila na lutku da je šokirala ljude. Roditelji su zaključili da se to može uspješno unovčiti i bili su u pravu. Imala je četiri godine kada je počela šetati modnom pistom. Do osme godine snimila je četiri filma i pobjeđivala na svim natjecanjima ljepote na kojima bi se pojavila.

Danas ima 15 godina i živi normalnim životom

S vremenom je Irin izgled postao običan. I dalje je bila lijepa djevojka, naravno, ali se nije razlikovala od ostalih svojih vršnjaka. Nitko je više nije uspoređivao s lutkom, a agencije za modele prestale su stajati u redu za dopuštenje za njeno snimanje.

Zato je njezina majka počela svakodnevno šminkati kćer, stavljati joj perike i odijevati je u skupocjenu i glamuroznu odjeću. Javnost ju je kritizirala jer je opteretila malenu i ukrala joj djetinjstvo, piše oboz.ua.

S vremenom je njezina slava izblijedila i sada živi normalnim životom. Danas ima 15 godina, trudi se ostati u modelingu. Mediji su govorili da je na vrhuncu slave zarađivala više od 10 milijuna dolara godišnje. Iako je još maloljetna, Ira želi biti glumica kada odraste. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.