Najljepša žena svijeta snimljena s cigaretom. Fanovi: Zato je tako mršava

Foto: Profimedia

INTERNETOM se šire fotografije Belle Hadid na ručku s prijateljima u Cannesu. Manekenka je uhvaćena s cigaretom, a mnogi su joj fanovi to i zamjerili.

"Stvarno mi je smiješno da ona uzima sto vitamina dnevno i svaki mineral koji postoji jer je opsjednuta zdravljem, ali i dalje puši cigarete", napisao je netko na Twitteru.

"Cigarete su modelima dio dijete", "Balansira život", "Kako bi drugačije bila ovako mršava", samo su neki od komentara.

Njezina jutarnja rutina je viralna

Podsjetimo, manekenka je ukrala sve poglede na filmskom festivalu u Cannesu kada se pojavila u prozirnoj haljini koja joj je otkrivala obline. Paparazzi su je doslovno opkolili tijekom dolaska na crveni tepih.

Inače, Bella Hadid objavila je nedavno na svom TikTok profilu video u kojem je pokazala kako izgleda njezina jutarnja rutina, a snimka je prikupila više od pet milijuna pregleda te izazvala brojne reakcije.

Otkrila je kako za početak dana ispija napitak s raznim tinkturama, a nakon toga uzela je šaku vitamina koje je popila sa zelenim sokom. 27-godišnjakinja zatim je ispila još nekoliko napitaka, a zatim je utrljala eterična ulja na zapešća i vrat i posvetila se meditaciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.