Najljepše blizanke na svijetu sada su tinejdžerice, pogledajte kako izgledaju

Foto: Instagram

ČIM JE RODILA, Jaqi Clements je uočila da su njezine blizanke prilično lijepe. Šarmantnošću su privlačile sve oko sebe, a nije bilo fotografije na kojoj su ispale smiješno. Zbog simetričnih crta lica, velikih plavih očiju i baršunaste kože, majka je vrlo brzo došla na ideju da kćerkice gurne u svijet dječjih modela.

Na njihov sedmi rođendan, 7. srpnja 2017., upisala ih je u agenciju. Osim što su se bavile plesom i plivanjem, Ava Marie i Leah Rose Clements tako su dobile još jedan hobi. "Nisam se iznenadila što su počele skakati od sreće i što nisu mogle dočekati da se počnu baviti modelingom", izjavila je tada ponosna mama.

Sada su tinejdžerice

Djevojčice su bile motivirane i ubrzo je stigla prva poslovna ponuda. Jaqi se javio vlasnik dječjeg butika i zamolio je da mu dostavi nekoliko fotografija svojih kćeri. Pošto nije imala sredstava, majka je blizanke fotografirala sama starim fotoaparatom. Tako su njezine kćeri dobile i prvi portfolio, kao i Instagram profil.

To je bio korak koji ih je proslavio. Takoreći preko noći su dobile 300.000 pratitelja, što je brojka o kojoj sanjaju mnogi influenceri. Blizanke Clements sada su 14-godišnje tinejdžerice i Imaju 2.1 milijun pratitelja na Instagramu te ugovore s mnogim brendovima odjeće, a bile su i na naslovnicama nekoliko časopisa.

Pročitajte više