Najljepše vile za odmor u Hrvatskoj - turistička agencija TRAVELER

Foto: g. Davor Pavlović

U VRIJEME kada je godišnji odmor najsigurnije provesti u vlastitoj zemlji, mnogi odlučuju upoznati dijelove Hrvatske koji pružaju mnogo više od sunca i mora. Još uvijek pomalo skrivena, Hrvatska je pravi mediteranski dragulj s brojnim šarmantnim otočkim selima, utvrđenim srednjovjekovnim gradovima, arheološkim nalazištima, prirodnim bogatstvima, te posljednjih godina i ekskluzivnim kućama i vilama za odmor iz snova u Hrvatskoj. U predsezoni i postsezoni cijene usluga i smještaja padaju, pa boravak u vili s bazenom u Hrvatskoj kojih je sve više na našoj obali, ali i u unutrašnjosti, ne mora predstavljati nedostižan luksuz.

Foto: g. Davor Pavlović

Vile za odmor s bazenom u Hrvatskoj su izuzetno tražene, potvrdili su nam to i iz agencije Traveler iz Krka, obiteljskoj agenciji koja je specijalizirana upravo za ovakvu ponudu smještaja. Njihova turistička priča počinje 2012. god. kada grade prvu vilu za najam i postaju domaćini za brojne goste koji su u njoj boravili. Od samo jedne vile s bazenom na Krku koja je bila u njihovoj ponudi, velikim trudom i radom u koji je uključena cijela obitelj, danas na web stranici agencije Traveler možete pronaći preko 200 pomno biranih luksuznih kuća za odmor s bazenom na području cijele Hrvatske. U njihovom poslovanju osobni pristup je ključ uspjeha, te na sva pitanja odgovaraju iz prve ruke jer su svaku nekretninu osobno posjetili i odabrali.

Foto: g. Davor Pavlović

“Surađujemo s vlasnicima kuća za odmor iz Istre, Kvarnera, Dalmacije i unutrašnjosti. Dobivamo razne upite, neki traže prvi red do mora, neki skrivenu unutrašnjost otoka Krka ili pak pogled na dubrovačke zidine. Posljednjih godina obnavljaju se stare kamene kuće i grade nove vile koje savršeno dopunjuju tradicionalnu arhitekturu.

Foto: g. Davor Pavlović

Iako prognoze za ovu sezonu nisu bile optimistične, vrlo smo zadovoljni popunjenošću i porastom potražnje za ovakvim tipom smještaja koji je pokazao svoje brojne prednosti, pogotovo u doba korone - privatnosti koju kuće na osami pružaju za razliku od hotelskih soba ili apartmana, te vrhunske opremljenosti i sadržaja poput bazena, jacuzzija ili čak terena za tenis zbog kojih ne morate ni napuštati posjed”, kažu nam iz agencije Traveler.

Foto: g. Davor Pavlović

Vile za odmor na privatnim posjedima najbolji su način da se, iako daleko od kuće, osjećate kao doma, bilo da se odlučite odmor provesti u istraživanju kulturne baštine i gastronomske ponude kraja u kojem boravite ili opuštajući se uz bazen.

www.traveler.hr

Foto: g. Davor Pavlović

Pročitajte više