Najmlađi Todorić i njegova Milica čekaju treće dijete, vijest otkrila Iva Todorić

Foto: Marko Lukunic, Borna Filic/Pixsell

IVA TODORIĆ na Instagramu se pohvalila da će ponovno postati teta. Supruga njenog brata Ivana, bivša manekenka Milica Mihajlović trudna je treći put.

"Zahvalna što ću šesti put postati teta", napisala je Todorić pored fotografije sa splitske rive, na kojoj s njom i Milicom pozira bivša Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić. Iva na fotografiji drži dvogodišnju nećakinju, Miličinu kćer Ariju.

Osim Arije, Milica i Ivan roditelji su petogodišnjeg Vida, koji se rodio u studenome 2017. u poznatoj švicarskoj poliklinici.

"Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti", objavio je tad na blogu Vidov djed, posrnuli poduzetnik Ivica Todorić.

O Milici se ipak ne zna puno. Poznato je da su se ona i Ivan upoznali 2009. godine u New Yorku dok je ona nosila reviju, a on je u Velikoj Jabuci boravio zbog posla. Index je tada prvi objavio da je najmlađi sin kontroverznog poduzetnika Ivice Todorića po Miami Beachu prošetao s djevojkom Milicom, s kojom je bio u vezi šest mjeseci.

Milica je ostatak obitelji upoznala na svadbi sina bivšeg premijera Nikice Valentića, a ubrzo je počela sve češće boraviti u Kulmerovim dvorima. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a srpski mediji pisali su da joj je direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao u Budvi i ponudio posao.

Na internetskoj stranici agencije Fox model piše da je visoka 179 centimetara te ima gotovo savršene proporcije 87-58-89. Godinu dana nakon susreta s Markovićem otišla je u Milano, snimala reklame za strane brendove poput Levi'sa, postala zaštitno lice modne kuće Fratelli te bila na naslovnici srpskog Cosmopolitana.

U Hrvatskoj gotovo i nije snimala kampanje, poznata je tek jedna koju je snimila za agenciju koja planira vjenčanja.

Osim što se bavila manekenstvom, studirala je na Fakultetu organizacijskih nauka, a svoju privatnost uspjela je sačuvati i nakon što je ušla u klan Todorićevih. O njenoj vezi s Ivanom znalo se samo da su u srpnju 2013. godine prekinuli, a potom se pomirili pola godine kasnije na proslavi Miličinog rođendana u Beču.

Pročitajte više