Najtamnija mrlja savršenog DiCaprijevog života: "Bili smo tako bliski... Zašto si me odbacio?"

Foto: Guliver/Cover Images

LEONARDO DICAPRIO jedno je od najvećih hollywoodskih imena, veliki zagovornik očuvanja okoliša i dobrotvor uopće, a uz to je uvijek okružen ljepoticama i čini se da baš sve što dotakne pretvara u zlato.

Ipak, s time se ne bi složio i Adam Farrar, Leov stariji polubrat koji je, kako tvrdi, zaslužan što se slavni glumac uopće pojavio na velikom platnu. Leov otac oženio se za Adamovu majku kada je Leu bilo tek godinu dana, a dva dječaka odrasla su skupa i bili su "bliski koliko dva brata i najbolja prijatelja uopće mogu biti", bez obzira što nisu u krvnom srodstvu.

"Leo pokušava spasiti svijet, ali izgleda da su mu klimatske promjene važnije od vlastitog brata. To boli... Nekada smo bili kao prst i nokat. Volio sam ga i još ga volim", kaže 45-godišnjak koji ovih dana jedva spaja kraj s krajem.

Farrar je prvi zakoračio u svijet glume sa samo šest godina, a Leo ga je slijedio nešto kasnije. Skupa su, s obitelji, odlazili na ljetovanja i zimovanja, zajedno su se kao klinci zaljubili u breakdance, a kada je Leo počeo graditi filmsku karijeru, Adam ga je pratio na svim snimanjima i razuzdanim partyjima. Devedesetih je još uvijek živio u bratovoj unajmljenoj kući, dok je DiCaprio polako napredovao na svjetskoj sceni.

No, dok je Leo oduvijek prezirao drogu, Adam je do 2008. već postao teški ovisnik o heroinu, zbog čega je više vremena provodio po zatvorima no izvan njih. Zbog toga je izgubio i skrbništvo nad kćerkicom, koju danas odgajaju baka i djed, a izgubio je i kontakt sa slavnim bratom. Dok su tabloidi bili puni Leovih fotki sa crvenih tepiha, Adam je redovito punio stupce crne kronike i slikao se samo u pritvoru.

"Prije par godina jedan me zajednički prijatelj pozvao na Leovu rođendansku zabavu. Bilo mu je drago što me vidi, zagrlio me, ali od tada ponovo ne mogu do njega. Okružen je ljudima koji misle da sam loš utjecaj i ne žele me blizu", tvrdi Farrar, koji je sada cijelu priču odlučio ispričati medijima. Priznao je da je to učinio kako bi "iskoristio Leovo prezime da mu sud odobri ponovo viđanje kćeri".

"Zapravo, žalim Lea. Još uvijek se ponaša kao tinejdžer i trči za ljepoticama. Ja sam već 17 godina sa istom ženom, imam dijete, a on je još playboy", kaže Adam, koji ujedno tvrdi da je od 2013. godine posve "čist".

 

Pročitajte više