Najomraženiju sportašicu napali zbog obiteljske fotke nakon priznanja da ima koronu

Foto: Instagram

JEDNA od najljepših, ali i najomraženijih nogometašica na svijetu, Alex Morgan, ponovno se našla na udaru kritika i to zbog obiteljske fotografije koju je njena sestra objavila na svom Instagram profilu da čestita blagdane obožavateljima.

Morgan je otkrila da su se ona i njena obitelj zarazili koronavirusom, a mnogi su je zbog toga napali i poručili joj da se takvo što moglo spriječiti.

"Nažalost, moja obitelj i ja smo zatvorili 2020. godinu saznanjem da smo se zarazili koronavirusom tijekom praznika. Svi smo dobre volje i dobro se oporavljamo. Nakon što mi završi izolacija, potražit ću smjernice kako bih osigurala da se moje tijelo u potpunosti oporavi i da se uskoro pridružim svojim suigračicama iz reprezentacije", napisala je na Twitteru.

Komentatori su joj odmah počeli pisati da je trebala poslušati upute epidemioloških službi i ne prisustvovati masovnim obiteljskim okupljanjima.

"Možda putovanje za vrijeme pandemije na proslavu Božića sa širom obitelji i nije bila dobra ideja, ha? Tko bi to mogao predvidjeti", napisao je jedan korisnik.

"Toliko sam te poštovao, ali nikad nisam vidio nekoga tko tako otvoreno zanemaruje smjernice javnog zdravstva", složio se drugi.

Morgan se mnogima zamjerila još 2019. godine kada je, nakon pobjede ženske američke nogometne reprezentacije nad engleskom reprezentacijom u polufinalu Svjetskog prvenstva, gol proslavila tako da je imitirala ispijanje čaja, tradiciju na koju su Englezi silno ponosni.

Dvije godine prije toga izbačena je iz Disney Worlda na Floridi nakon što je vrištala, derala se na zaposlenike, fotografirala i snimala ih.

Nakon toga objavljena je i snimka na kojoj je pokazivala stražnjicu i navlačila gaćice pred kamerom.

 

Pročitajte više