Najpopularnija loto djevojka bivše Juge o razvodu: Između nas je zavladala tišina

Foto: Instagram

SUZANA MANČIĆ, najpopularnija loto djevojka na ovim prostorima, već je godinama u braku s grčkim poduzetnikom Simeonom Ocomokosom, a prije njega je bila braku s Nebojšom Kunićem. Sada je progovorila o razvodu od njega.

Suzana s Nebojšom ima dvije kćeri, a udala se za njega 1988. godine. U jednom intervjuu je rekla da je nakon razvoda mjesecima patila od depresije te je potražila pomoć psihologa, a nedavno je gostovala u televizijskoj emisiji Jutro na TV Prvoj, gdje je prvi put progovorila o razlozima koji su doveli do razvoda.

"Muž i ja smo jednostavno prestali razgovarati. Između nas je zavladala tišina i počela se razvijati distanca. Čujem se s njim bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da je tako trebalo biti", rekla je Suzana.

"Natalija i Teodora se redovito čuju s ocem, nijednog trenutka nisam utjecala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne spominjem ga često u javnosti, jer on ima svoj život. On je dio mog života koji niti mogu niti želim izbrisati", dodala je.

Suzana se 2018. udala za grčkog bogataša Simeona Ocomokosa nakon 18 godina veze.

Pročitajte više