Najpopularniji oglasi tjedna: Fantastični stan u Zagrebu i četiri zvjerke od automobila

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo čak četiri automobila i jednu prekrasnu nekretninu. Na listi su se našla dva predstavnika Volkswagena, jedan vrhunski Mercedes i jedan atraktivni Audi. Iako su automobili ovaj tjedan skupili većinu pregleda, na prvom mjestu se ipak našao stan u Zagrebu. Kombinacija pristupačne cijene i izvrsno uređenog prostora pokazali su se dobitnom i sigurni smo da stan neće još dugo biti na tržištu.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 75 tisuća puta!

5. VW Passat Variant

Ovaj je jedan od onih oglasa koje jednostavno morate pogledati. Passat Variant je modificiran tako da je postao prava zvijer! Ima čak 280 konjskih snaga, mehanički je u vrhunskom stanju i u njega je uloženo puno novaca i vremena. Prešao je 350.000 kilometara, registriran je do rujna 2018. godine, a prodaje se za 8 tisuća eura.

4. VW Golf VI

Golf VI iz 2009. godine dolazi s Highline paketom opreme, u izvrsnom je stanju, a ističe se s nekoliko zanimljivih detalja poput prednjeg R-line branika ili GTI stop svjetala. Vlasnik tvrdi da je auto i nakon 171.300 prijeđenih kilometara u top stanju te da dolazi s jako puno dodatne opreme, a za njega traži 9.999 eura.

3. Mercedes CL 63 AMG

Zvjerke poput ove uvijek privuku interes naših korisnika pa je tako bilo i s ovim Mercedesom CL 63 AMG. Auto ima nevjerojatnih 525 konjskih snaga, a uz to i izgleda jednostavno savršeno. Od 2008. godine do danas je prešao 211.000 kilometara, a vlasnik za njega traži 29.000 eura.

2. Audi A3

Ovaj atraktivni Audi A3 iz 2009. godine prešao je 173.000 kilometara, a njegov drugi vlasnik tvrdi da je stanje automobila kao novo. Dolazi s 1,9 TDI motorom od 105 konjskih snaga, registriran je do lipnja sljedeće godine, a vaš može biti za okruglih 10 tisuća eura.

1. Stan u Zagrebu

Ukoliko tražite kompletno adaptiran trosoban stan odličnog tlocrtnog rasporeda na području Španskog ovo je oglas za vas. Stan je 2013. godine adaptiran kvalitetnim materijalima te u njega nije potrebno nikakvo dodatno ulaganje. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije sobe, kupaonice, wc-a, ostave i lođe, a dolazi i sa spremištem u podrumu. Javni prijevoz je udaljen 3 minute od stana, osnovna škola dvije, a isto toliko i vrtić.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index oglase, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Index Oglasi.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više