Najpopularniji tiktoker ima 161 mil. pratitelja, a u snimkama uvijek šuti. Evo zašto

Screenshot: TikTok

KHABY LAME postao je najpraćeniji tiktoker na svijetu nakon što su njegove snimke u kojima ne izgovara niti jednu riječ, već samo gleda u kameru i sliježe ramenima, postale viralne. Lame, kojeg sada na TikToku prati čak 161 milijun ljudi, proslavio se na TikToku tijekom pandemije koronavirusa, nakon što je izgubio posao u tvornici.  

@khaby.lame We are different - only Khaby moves #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktok creators ♬ mask off by future - ✰

Khaby, koji se s obitelji preselio iz Senegala u Italiju, u svojim prvim videima prije gotovo četiri godine snimao se kako pleše, reagira na videoigre i izvodi komične skečeve - i pritom ne izusti niti jednu riječ, a upravo je njegova šutnja jedan od razloga zašto je stekao toliku popularnost. 

Kako je došao na tu ideju? 

Khaby je u intervjuu iz 2022. za CNN otkrio kako je njegova taktika unaprijed smišljena, i to s dobrim razlogom. Objasnio je kako su njegove tihe reakcije osmišljene s ciljem kako bi personificirao izraz "tresem glavom", inače poznat kao "smh" (eng. "shaking my head"). 

@khaby.lame my brother, I can give you an apron for your birthday! 👨‍🍳 #learnfromkhaby #comic ♬ suono originale - Khabane lame

Tiktoker, koji u svojim snimkama redovito prikazuje svoju ogorčenost zbog neobično kompliciranih dijelova života, objasnio je kako je došao na ideju koja ga je proslavila. 

"Gesta je došla slučajno, ali tišina nije" 

"Došao sam na tu ideju jer sam vidio da kruže ti ‘smh’ videozapisi i svidjela mi se ideja da unesem malo jednostavnosti u to. Ta gesta došla je slučajno, ali tišina nije. Smišljao sam način kako doprijeti do što više ljudi. A najbolji način je bio ne govoriti", objasnio je. 

"Možda je to zato što su moji izrazi lica smiješni i nasmiju ljude, ali ova jednostavnost nasmijava ljude i ja to volim", dodao je. 

@khaby.lame Ahhhhh wooooww 🤷🏿‍♂️ 😑 Khaby Move is Back! 😏 #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators @lindagonzales686 ♬ original sound - Khabane lame

Khaby je 2022. nadmašio plesačicu Charli D'Ameliju i postao najpraćeniji tiktoker s preko 160 milijuna pratitelja i 2.4 milijarde lajkova videozapisa, no kaže da ga ove zavidne brojke ne motiviraju za snimanje, već činjenica da nasmijava ljude na platformi. 

"Počeo sam snimati jer sam htio nasmijati ljude"

"Nije me briga jesam li prvi, drugi ili četvrti najpopularniji na TikToku. Počeo sam snimati jer sam htio nasmijati ljude u tom razdoblju karantene. I nastavljam snimati videozapise s istim idealima. Sretan sam zbog svojih postignuća, ali to nisu moji prioriteti", objasnio je. 

@khaby.lame I had never seen this style , but pay attention 🤕#learnfromkhaby #comedy ♬ suono originale - Khabane lame

Popularni tiktoker otkrio je i kako ima velike planove za budućnost. Između ostalog, volio bi snimiti film s Willom Smithom, inače jednim od njegovih obožavatelja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.