Najseksi glumicu 80-ih sustigle godine, pogledajte kako izgleda u 64.

Foto: Instagram/Cover

GLUMICA i manekenka Bo Derek osamdesetih je žarila i palila Hollywoodom, a njene vruće scene iz filmova "10" i "Bolero" mnogi nisu zaboravili ni do danas. Ovih se dana ne pojavljuje često u javnosti, no usprkos tome što se nije podvrgavala zatezanju lica, i u 64. godini izgleda fantastično. 

Kad joj je bilo samo 16 godina, zaljubila se u redatelja Johna Dereka koji je bio od nje stariji 30 godina, a zbog nje se razveo od tadašnje supruge Linde Evans (Krystle Carrington iz "Dinastije"). Pod njegovom je redateljskom palicom snimila nekoliko filmova. S njim je ostala 22 godine, sve do njegove smrti. 

Danas je u sretnoj vezi s glumcem Johnom Corbettom (Aidanom iz "Seksa i grada") koji je od nje mlađi pet godina. 

Bo ne daje često izjave, no u jednom je intervjuu otkrila kako je često kritiziraju zbog toga što je odlučila starjeti prirodno. 

"Nije lako starjeti, a Bette Davies je bila u pravu kad je rekla da starenje nije za slabiće. Postoje određena očekivanja. S jedne strane mi čestitaju jer nikad nisam zatezala lice, a s druge strane se zgražaju jer to nisam napravila. Rastrgana sam između toga, ali pokušavam se držati zauzetom. Imam druge interese pa ne razmišljam o tome", rekla je za CBS. 

Pročitajte više