Najpoznatija manekenka svijeta objavila fotke iz djetinjstva. Prepoznajete li je?

Foto: Instagram

JEDNA od najuspješnijih i najpoznatijih manekenki na svijetu Irina Shayk objavila je nekoliko fotografija iz djetinjstva i tinejdžerskih dana.

Na prvoj fotografiji sjedi na motoru u kratkoj majici i hlačicama, druga je fotografija iz ranog djetinjstva na kojoj se vidi kako je Irina izgledala kao djevojčica, a treća fotografija je s majkom Olgom.

Tepih na zidu privukao pažnju

Te su fotografije nastale u Rusiji, gdje je Irina rođena i odrasla. Mnogi su joj pratitelji u komentarima pisali da je po ovim fotografijama zbog jednog detalja jasno da je Irina Ruskinja. "Svaki Rus imao je ovaj tepih na zidu", "Ovaj tepih, neumoljiv i sveprisutan", pisali su joj, govoreći o trećoj fotografiji na kojoj je s majkom.

Mnogi je uspoređuju s majkom

Neki su primijetili i fizičku sličnost Irine sa svojom majkom. "Nikad prije nisam vidio tvoju mamu! Sad mi je jasno odakle dolaze ovi geni", "Mama ti je predivna", pišu joj obožavatelji.

Irina je rođena 6. siječnja 1986. godine u ruskom gradu Jemanželinsku. Manekensku karijeru počela je 2004. godine kad je potpisala ugovor s agencijom u Moskvi, a već dvije godine nakon preselila se u Pariz. Dobila je međunarodno priznanje kada se pojavila kao prvi ruski model na naslovnici Sports Illustrated Swimsuit Issue 2011. godine. 

Pročitajte više