Najpoznatiji vloger u BiH odlučio donirati bubreg bolesnoj djevojci

Foto: Facebook

BILLY AGIĆ, najpoznatiji vloger u Bosni i Hercegovini, u studenom je na Facebooku objavio da želi donirati bubreg nekome kome je potreban. U ponedjeljak je na toj društvenoj mreži objavio da je pronašao osobu kojoj će donirati svoj bubreg.

"Prije nekih pola sata sam dobio poziv od Ajle Kesedžić iz Sarajeva koja ima 24 godine i koja me nazvala kad sam rekao da doniram bubreg i samo rekla: 'A, što ti ne bi taj bubreg dao meni i da mogu doživjeti da imam svoju djecu?'. Bubreg sam odlučio donirati Ajli nakon tri susreta s njom i njenim stricem Feridom. Jedna predivna osoba koja je puna života i koja ima ogromnu želju da ima svoju porodicu... Odlučio sam joj ispuniti želju i donirati joj bubreg najviše zbog njene životne priče koja je prevelika tuga. Bez oca i majke i bilo koga se izborila za svoj život", napisao je i dodao da će se transplantacija organa obaviti u ožujku.

Pronašli smo i način da zaobiđemo zakonske prepreke tako da eto ako Bog da jedan mladi život će potrajati i ostvariti svoje snove", pojasnio je.

Agić je u Bosni i Hercegovini postao poznat po duhovitim snimkama koje objavljuje na YouTubeu, a često pomaže i ljudima slabijeg imovinskog stanja. 

Prije nekih pola sata sam dobio poziv od Ajle Kesedzic iz Sarajeva koja ima 24 godine i koja me nazvala kad sam rekao da...

Posted by Billy Agic on 3. siječnja 2016

 

Pročitajte više