Najromantičnija "potraga za blagom" o kojoj bruje društvene mreže

Screenshot: Youtube

IZGLEDA kako ljubav zaista pomiče granice. Par koji stoji iza bloga TravelBeans upoznao se na Tajlandu prije tri godine i njihova ljubav uspjela je pobijediti razdvojenost. Emma Cox i Alex Collins su avanturisti koji putuju po svijetu, no da je teško održavati vezu na daljinu itekako dobro znaju ovi golupčići.

Zato se Emma odlučila za akciju. Za sebe i svog dragog organizirala je putovanje iznenađenja u Irsku, a u "potrazi za blagom" Alexu je ostavljala tragove kako bi ju mogao pronaći.


"Spakiraj stvari za vikend i ponesi ih sa sobom jer se nećeš vraćati doma", bila je prva poruka koju je Alex primio i koju je Emma sakrila u ormarić za čišćenje, sljedeća poruka bila je na aerodromu, a kada je vidio da je djetelina u pitanju bilo mu je jasno da putuje u Irsku.

"Kad sam dobio prvu poruku, pomislio sam da je isplanirala ugodnu večeru s prijateljima i očekivao sam da će me sljedeća poruka odvesti tamo. Međutim, kad sam ih otvorio nekoliko, shvatio sam da sam na putu za aerodrom i bio sam prilično uzbuđen", rekao je Alex, piše Daily Mail.


Par je inače proputovao Aziju, Australiju, Rusiju, Europu... a osim bloga snimaju i popularne videe s putovanja koje objavljuju na svojem Youtube kanalu. Da bi se vidjeli moraju putovati, pa je njihov svaki trenutak dragocjen. Izgleda kako romantika ipak nije umrla.

Njihovu priču prenijeli su brojni svjetski mediji i proširila se na društvenim mrežama, a avanturisti diljem svijeta priželjkuju sličan scenarij.

Pročitajte više