"Najtužnija žena na svijetu" oglasila se nakon dugo vremena: Jako mi je teško

Foto: EPA

MONEGAŠKA princeza Charlene, koju su neki mediji prozvali "najtužnijom ženom na svijetu", već neko vrijeme brine javnost. Pisalo se kako je pala u depresiju zbog smrti bliskih prijatelja, a neki su komentirali i kako joj je suprug, princ Albert od Monaka, zabranio kontakt s javnim svijetom i drži je kao taokinju.

Nakon brojnih glasina javila se princeza Charlene. Za južnoafrički Channel24 priznala je da prolazi kroz izazovno razdoblje. U svibnju se trebala vratiti u Monako, ali je zaglavila u Južnoj Africi. Oboljela je od teške infekcije uha, nosa i grla, zbog čega nije mogla letjeti.

"Jako mi nedostaju suprug i djeca. Bilo mi je izuzetno teško kad mi je medicinski tim rekao da se ne mogu vratiti kući na desetu godišnjicu braka", rekla je princeza, koja je početkom srpnja imala godišnjicu braka s Albertom. 

"Albert je moj kamen i snaga i bez njegove ljubavi i podrške ne bih mogla proći kroz ovo bolno vrijeme. Moji svakodnevni razgovori s Albertom i djecom neizmjerno mi pomažu podići raspoloženje, ali nedostaje mi biti s njima. Jedva se čekam ponovo ujediniti s njima", dodaje. 

Pročitajte više