Najtužnija žena na svijetu otkazala prvi službeni put nakon povratka iz Afrike

Foto: EPA

PRINCEZA Charlene se prije nešto više od tjedan dana vratila u Monako iz Afrike gdje je boravila više od šest mjeseci, što je potaknulo brojna šuškanja da u braku nje i princa Alberta postoje problemi. 

Iako su više puta pokušali opovrgnuti glasine, najtužnija žena na svijetu, kako nazivaju princezu Charlene, već je otkazala prvi put na koji je trebala ići s princom Albertom nakon dugo vremena.

Naime, princeza Charlene trebala je biti pratnja suprugu na njegovom službenom putu u Dubai, no to se nije dogodilo. Umjesto nje 13. studenog je u Dubai otputovala Albertova sestra, princeza Stephanie.

Otkazivanje puta opravdali su time da se princeza ne želi ponovno odvajati od djece kojima je neopisivo nedostajala posljednjih mjeseci i koji su je, prije povratka, imali prilike vidjeti tek dva puta u Južnoj Africi.

Uz to, dodano je kako će oporavak princeze Charlene nakon svih zdravstvenih komplikacija potrajati te će postavljanje božićnog drvca, tradicionalno dijeljenje poklona djeci Monaca u starosti od 5 do 12 godina, kao i neka druga, sasvim uobičajena javna pojavljivanja ove godine proći bez nje.

Pročitajte više