Najutjecajnija modna influencerica na svijetu se zaručila, objavila fotke s prosidbe

Foto: Instagram

Njemica Leonie Hanne, koja je 2022. proglašena najutjecajnijom modnom influencericom na svijetu, na društvenim mrežama objavila je niz fotografija i snimki sa spektakularnih zaruka. Naime, njen dugogodišnji dečko Alex Galievsky zaprosio ju je tijekom krstarenja Italijom, nakon što su se usidrili u Portofino. 

Par je zajedno već deset godina, a zajedno i rade na njenom brendu Ohh Couture. "Rekla sam da. Zauvijek zvuči kao raj s tobom", napisala je Leonie uz fotografiju na kojoj pokazuje zaručnički prsten. U drugoj objavi poručila je Alexu da je zahvalna što ga ima pored sebe. 

Upoznali se na fakultetu

Potom je Leonie ispričala njihovu ljubavnu priču. Naime, Leonie i Alex upoznali su se tijekom studija u školi Hamburg School of Business Administration i danas skupa rade.

"Deset godina može se činiti kao dugo, ali daleko smo dogurali. Upoznali smo se prvog dana fakulteta, postali najbolji prijatelji, postali par, prekinuli vezu i ponovno se pronašli. Nismo imali mnogo kad smo se prvi put sreli, ali tvoja ljubav i kreativnost nikad nisu poznavale granice.

Uvijek si mi govorio da bi volio ostvariti moje snove i voditi me u prekrasne restorane i mjesta ako budeš mogao jednog dana. Sjećam se svakog našeg koraka na ovom putu, energije i srca koja smo uložili u izgradnju našeg zajedničkog sna", napisala je.

Leonie je prije pokretanja modnog bloga sa svojim zaručnikom radila za Otto GmbH, no naposljetku je tamo dala otkaz. Nakon što je počela objavljivati svoje modne kombinacije na internetu, mnogi su je počeli pratiti i svidio im se njezin smisao za modu. Danas Leonie surađuje s velikim modnim kućama. Na Instagramu ima gotovo pet milijuna pratitelja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.