Za ovog slavnog glumca Kirstie Alley je govorila da je "ljubav njenog života"

Screenshot: YouTube

KIRSTIE ALLEY jednom je otkrila da je John Travolta "ljubav njezinog života", a prije četiri godine otkrila je kako se poljubila s Travoltom te "umalo pobjegla i oženila se s njim".

Alley, koja je umrla nakon nedavne dijagnoze raka, glumila je s Travoltom u filmovima Gle tko to govori iz 1989. i 1990., a u britanskom Celebrity Big Brotheru 2018. je otkrila da su imali poseban odnos. "Voljela sam ga, još uvijek ga volim. Da nisam bila u braku, otišla bih i udala se za njega", rekla je tada. Njezina strast prema glumcu razvila se tijekom snimanja filmova Gle tko to govori.

 

Posebna ljubav

Alley je 2013. rekla voditelju Howardu Sternu da prema nikome nije gajila takve osjećaje kakve je imala prema Travolti te da je osjećaj navodno bio uzajaman.

Unatoč tome, odlučili su da se neće povesti za osjećajima, pošto je Alley bila u braku s Parkerom Stevensonom, od kojeg se razvela 1997., dok se Travolta 1991. vjenčao s Kelly Preston, koja je umrla prije dvije godine. Alley je otkrila kako su joj "trebale godine da prestane razmišljati o Johnu", dodajući kako je bio najveća ljubav njezinog života.

Najteža odluka u životu

U jednom je intervjuu iz 2018. izjavila kako je odluka da ne bude s Travoltom bila "jedna od najtežih stvari u životu".

"Bila je to najteža odluka koju sam ikad donijela jer sam bila ludo zaljubljena u njega – bilo nam je tako zabavno kad smo se družili", rekla je, otkrivši kako smatra da je time učinila još goru stvar od preljuba jer je bila "tako dugo zaljubljena u njega".

"Kao dvije plamteće zvijezde"

Glumica je dodala kako je flert zaustavila Travoltina pokojna supruga koja ju je otvoreno pitala zašto to radi, a Alley je tada odlučila prestati.

Pokojna glumica otkrila je kako smatra da su u konačnici oboje donijeli ispravnu odluku: "Bili smo toliko slični. Bilo bi kao da dvije plamteće zvijezde jednostavno izgore."

Pročitajte više