Najveća Tošina ljubav 15 godina nakon njegove smrti živi sasvim drugačiji život

Foto: Instagram

ANDRIJANA BUDIMIR bila je dugogodišnja djevojka Toše Proeskog, a mnogi je do danas zovu i njegovom najvećom ljubavi. 

Toše i Andrijana vezu su započeli 2001. godine, ali je tome došao kraj nakon tri godine. Obnovili su vezu 2007., kad su počeli i živjeti zajedno. Iste godine, točnije 16. listopada, Toše je izgubio život u prometnoj nesreći.

Andrijana je njihovu ljubav morala dokazivati i na sudu

Nakon Tošine smrti Andrijana se povukla iz javnosti i odbijala razgovarati s novinarima o nikad prežaljenom makedonskom slavuju. O njihovoj ljubavi doznalo se tek nakon Tošine smrti, a mediji su tada intenzivno počeli pisati o njoj.

"Nekad mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob završim u bolnici", ispričala je svojedobno Andrijana.

Andrijana je njihovu ljubav morala dokazivati i na sudu jer ju je Tošina menadžerica Ljiljana Petrović optužila da laže i da nikad nije bila djevojka slavnog pjevača. Presuda je na kraju donesena u korist Budimir, a Petrović joj je morala isplatiti 300.000 makedonskih dinara odštete zbog klevete i platiti 500 eura sudskih troškova.

Andrijana se udala pet godina nakon Tošine smrti

Pet godina nakon Tošine tragične pogibije Andrijana se udala za ugostitelja iz Skoplja, a par je 2014. godine dobio sina Maksima. Andrijana je jedno vrijeme igrala za koprivničku Podravku. Danas trenira djecu i mlade, a bila je i prva trenerica muške reprezentacije Sjeverne Makedonije. Otvorila je i privatnu školu rukometa, a makedonski mediji prozvali su je čeličnom lady tamošnjeg rukometa.

Iako je rukometašica Andrijana Budimir bila posljednja djevojka Toše Proeskog, neki tvrde da je Blagica Micova bila djevojka s kojom se pjevač telefonski čuo do samog kraja. Bivši par prohodao je 1998. godine. Bili su zajedno do 2002. godine kada su prekinuli zbog prevelike popularnosti koja se dogodila makedonskom slavuju. 

Vezu su obnovili nakon njegovog nastupa na Eurosongu 2004. godine pa ponovno prekinuli 2006. godine. Ipak, prijatelji Toše Proeskog tvrde da su se njih dvoje dopisivali do njegove smrti i da je bivšoj djevojci uvijek slao karte za koncert. Blagica pak nikada nije htjela govoriti o njihovoj vezi. Danas je u sretnom braku.

>>Prije 15 godina napustio nas je Toše Proeski. Njegova soba je još uvijek netaknuta

Pročitajte više