Najveća YouTube zvijezda u Hrvatskoj ima 17 g. i otvoreno govori o seksu i travi

Instagram

GODINA je 2018. godina i zvijezde su se s filmskog platna i crvenog tepiha preselile na YouTube. Mladim generacijama uzori više nisu filmske zvijezde i glazbenici, nego osobe koje djeluju putem YouTube kanala. Jedna od najvećih zvijezda YouTube-a u Hrvatskoj je 17-godišnja Nika Ilčić iz Zagreba koju prati 200 tisuća ljudi. 

Nika ima i svoj blog na internetu, u kojemu je otkrila da je ljubav prema šminkanju otkrila jako rano.

"S 8 godina sam otkrila svoju ljubav prema šminkanju i uljepšavanju, koju sam kasnije počela dokumentirati na svom YouTube i Instagram profilu. Prvi video, na xfabniksx kanal, objavljen je u veljači 2015. godine. Na mojim kanalima možete naci sadržaj koji je smiješan i zabavan do onog malo ozbiljnijeg i pametnijeg.
Također možete naći razne skečeve, izazove, makeup videe, storytimeove, recenzije itd.
Kroz ovo prekrasno virtualno putovanje upoznala sam jako puno prekrasnih i inspirativnih ljudi, proputovala brojne gradove i države, stekla puno novih iskustava i dobila najbolju obitelj pratitelja koju sam mogla poželjeti", napisala je ova mlada dama u svojoj biografiji na blogu.

Nika objavljuje YouTube videe s raznim temama, a jedan od njezinih najgledanijih videa je onaj u kojemu je opisala svoj prvi seks, prvi poljubac i prvo konzumiranje trave.

Nika je fanovima otkrila da se prvi put poljubila s 12 godina s prijateljicom u toaletu, te da je probala kolač s marihuanom u Amsterdamu. Otkrila je i da je za 17. rođendan dobila vibrator te da je njezino prvo seksualno iskustvo bilo jako smiješno.

Nika kaže da je jako živciraju klinci u klubovima. U jednom od videa je opisala iskustvo iz jednog kluba u Zagrebu gdje se jedna 15-godišnjakinja toliko napila da su je zaštitari iznijeli iz kluba.

Nika je jako popularna i na Instagramu, gdje je prate 162 tisuće ljudi, što ukupnu brojku njezinih pratitelja podiže na 362 tisuće. Budući da surađuje s nekoliko brendova, može se zaključiti da od YouTubea i Instagrama lijepo i zarađuje.

Pročitajte više