Najveći misterij Hollywooda: Svi su poludjeli za lijepom glumicom, a onda je otkrivena istina o njoj

Foto: Twitter

U STUDENOM 1996. godine magazin Esquire objavio je naslovnicu s likom lijepe Allegre Coleman, koju su opisali kao mladu zvijezdu koja će uzdrmati Hollywood.

"Zaboravite Gwyneth, ona je nova djevojka iz snova", napisali su.

U članku su Allegru povezivali s tada hit glumcem Davidom Schwimmerom iz Prijatelja te su pisali da je Woody Allen svoj sljedeći film namijenio baš njoj. Da dodatno zaintrigiraju ljude, natuknuli su i da postoje njene golišave fotke koje su snimili paparazzi.

Hollywood je bio zaintrigiran novom nadom, a lovci na talente brzo su kontaktirali magazin da ih spoji s Allegrom. Ona je ubrzo postala pravi misterij, nitko nije došao do nje, a razlog je vrlo jednostavan - nikad nije ni postojala.

Izmislila ju je novinarka Martha Sherrill za potrebe promocije časopisa, a djevojka koja je pozirala za naslovnicu bila je Ali Larter. Iako Allegra nikad nije postala zvijezda, ali je naslovnica lansirala karijeru u Hollywoodu.

Pojavila se u nekoliko filmova, a publici je ipak najpoznatija po ulozi u NBC-jevoj seriji "Heroes".

"Imala sam tad 22 godine i bila na početku karijere. Snimala sam fotografom Troyom Houseom kada mi je rekao da Esquire kreira lik izmišljene glumice, kojom žele odgovoriti na fenomen holivudskih zvijezda. Bilo mi je to jako zabavno, a svog sam menadžera upoznala upravo preko te naslovnice. To mi je otvorilo mnoga vrata i ne žalim što sam to napravila", rekla je Ali. 

Pročitajte više