"Najzgodnija ikad": Mario Valentić u TLZP-u odglumio Nives, ona vrištala

Foto: Instagram/Nova TV

POČELA je nova sezona showa Tvoje lice zvuči poznato.

Svoju voditeljsku premijeru u showu večeras je imala Maja Šuput koja se pojavila u raskošnoj crno-bijeloj haljini. Uz nju je na pozornici bio i suvoditelj Frano Ridjan kojeg su gledatelji Nove TV upoznali u Supertalentu.

U žiriju ove sezone sjede Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin. "Da mi je netko u životu rekao da ću ja najaviti Igora Mešina", našalila se Maja na početku emisije. 

Prvi je na scenu stupio Fabijan Pavao Medvešek koji je dobio zadatak da utjelovi Freddieja Mercuryja. On je ujedno dobio i najviše bodova žirija, a s bodovima ostalih kandidata završio je na vrhu tablice te tako odabrao kojoj će udruzi donirati 10.000 kuna. 

"Bilo je maestralno, obratio si pažnju na jako puno detalja", rekao mu je Navojec nakon izvedbe za koju je dobio ogroman pljesak publike. "Ti si brutalan. Znaš kako ti pjevaš", poručila mu je Nives.

Drugi je na pozornicu stigao glumac Siniša Ružić. On je nastupio kao reperica Cardi B, a zbog nastupa je čak obrijao i noge.

"Briljirao si, dao si sve, senzualnost", nahvalila ga je Indira. "Čudo", zaključila je.

Nakon njega se na pozornici pojavio glumac Marko Braić u ulozi Maje Šuput. Marko je otpjevao Majinu pjesmu Dođi mami u modnoj kombinaciji kakvu Maja nosi u spotu.

"Ma ne mogu vjerovati, ma dođi mami, ljubavi. Isuse, da mi je netko rekao...", rekla je Maja i fotografirala se s Markom. Zatim je na pozornicu izašao Marko Grubnić, Majin stilist, i popravio Braićev outfit. "Hej, Marko, a ja?", vikala je Šuput za njim. "Ti si moja najbolja kopija trenutno", rekla je na kraju Maja na iznenađenje mladog glumca.

Prva natjecateljica na pozornici bila je mlada glazbenica i voditeljica Lu Jakelić koja je dobila zadatak izvesti duet Dina Dvornika i Josipe Lisac, pjesmu Rušila sam mostove od sna.

"Ovo je nemoguće", govorila joj je Martina Tomčić tijekom proba misleći na to da Lu mora odjednom glumiti dvoje ljudi. Lu se na pozornici pojavila kao Josipa, dok se kao Dino prikazivala kao hologram. "Ti si jako otišla duboko u Josipu i zbilja ti na tome čestitam", rekao joj je Navojec. "Sigurna sam ako Josipa sad gleda TV, da se jako smješka", dodala je Indira.

Sljedeća je najavljena Lana Klingor Mihić. Ona je nastupila kao Lunchmoney Lewis. "Nikad čula", rekla je zbunjena Lana kad je vidjela glazbenika kojeg joj je "gljiva" dodijelila.

"Ovo je jedan od onih nastupa gdje se ne treba puno govoriti. Super si bila", rekao je kratko Navojec. "Što ti nije bila dovoljna pobjeda u Masterchefu? Pa ostavi nešto za ove druge ljude", rekla joj je Nives. Lana je na kraju emisije dobila najmanje bodova od članova žirija.

Mario Valentić dobio je ulogu članice žirija Nives Celzijus. "Kakva sam riba! Isuse, nikad nisam bolje izgledala", vrisnula je Nives kad je ugledala Valentića na pozornici. Nakon nastupa, Valentić je dobio ovacije publike, no na kraju je (s bodovima žirija i ostalih natjecatelja) završio na dnu tablice.

"Nives je momentalno na aparatima", rekla je Nives pa zamolila Valentića da mu dodirne poprsje. Kad je on pristao, rekla mu je: "Ne, evo fail. Nives to nikad ne bi dala", rekla je. "Ti sad meni djeluješ kao Nives Celzijus za bogate", zaključila je. "Najzgodnija Nives Celzijus ikad", dodala je.

Sedma je na pozornicu stupila komičarka Marina Orsag koju je dopala Abba. 

"Super si mi bez naočala", rekla je Indira, a Marina joj je uzvratila: "I meni je super, ja vas ne vidim uopće." Navojec ju je također pohvalio, a ona mu je uzvratila komplimentom na račun izgleda. "Možeš me preobratiti kad god", rekla mu je komičarka. Mešin joj je priznao da ga je uspjela rasplesati.

Posljednji nastup je bio onaj Nede Parmać koja je dobila zadatak da odglumi Terezu Kesoviju.

Nakon njenog nastupa svi članovi žirija su ustali i zapljeskali joj. "Uživao sam kao prase u blatu", rekao joj je Mešin. "Ovo je bilo najkvalitetnije pjevanje večeras, da se ne uvrede kolege na kauču", dodao je.

Pročitajte više