Najzgodniji muškarac svijeta bira se od 1985. Ovi frajeri su prvi uzeli titulu

Foto: Profimedia

MAGAZIN People svake godine odabire najseksi muškarca svijeta. Ta titula dodjeljuje se od 1985. godine i gotovo svaki slavni muškarac sanja da će je jednom osvojiti.

Za 2023. izabran je 57-godišnji glumac Patrick Dempsey. "Drago mi je da se to događa u ovom trenutku mog života. Lijepo je imati priznanje i sigurno mi je malo porastao ego, ali to mi daje platformu da ovo iskoristim za nešto pozitivno", kazao je Patrick za magazin People nakon osvajanja titule najseksi muškarca.

>> Što uopće čini muškarca seksepilnim

"Bio sam potpuno šokiran, a onda sam se počeo smijati i mislio da je šala. Uvijek sam bio djeveruša, nikad mlada. Potpuno sam zaboravio na ovo i nikad nisam razmišljao tome da osvojim titulu", dodao je. Prije njega tu je titulu osvojio Chris Evans. Neki holivudski zavodnici, poput Brada Pitta, Georgea Clooneyja, Johnnyja Deppa i Richarda Gerea, bili su izabrani više puta.

Odlučili smo se prisjetiti muškaraca koji su na samom početku osvojili titulu. Ovi frajeri proglašeni su najseksi muškarcima od 1985. do 1990. godine. Evo kako su izgledali u godinama kad su osvojili titulu.

Pročitajte više