Nakon 15 godina otkriveno zašto je Eros Ramazzotti ostavio svoju veliku ljubav: "Ili ja ili sekta"

Foto: Guliver Image/ Getty Images/Instagram

MICHELLE HUNZIKER, poznata talijanska voditeljica, nedavno je otkrila zašto se razvela od slavnog pjevača Erosa Ramazzottija s kojim je provela četiri godine i s kojim ima kći Auroru.

Iako je o razlozima njihovog prekida šutjela punih 15 godina, Michelle je napokon odlučila otkriti pravi razlog koji je stao između njih, piše Bild.

Eros je u to vrijeme bio otkrio da Michelle pripada jednoj sekti i postavio joj uvjet: ili sekta ili on.

"U sekti su mi govorili da moj muž nije dobar za mene, ali ja sam ga voljela. Ipak, kad mi je Eros rekao da moram birati između njega i sekte, izabrala sam sektu", kaže ona.

Još dok je bila u braku, pratili su joj telefonske pozive i zabranjivali da se čuje s majkom, s kojom se nije vidjela četiri godine.

"Natjerali su me da napustim manekensku agenciju i uvjerili me da ih moram financirati. U jednom su me trenu uspjeli uvjeriti da im dam sav svoj novac i zaprijetili mi da će me ubiti ako napustim sektu", ispričala je Michelle.

Erosu je trebalo dugo da se oporavi od njihovog prekida i ponovno se oženio tek u 52. godini, glumicom Maricom Pellegrinelli s kojom je prije dvije godine dobio sina.

Michelle se također ponovno udala, za Tomasa Trussardija s kojim ima dvoje djece.  

Pročitajte više