Nakon 18 godina omiljenog voditelja maknuli iz etera, Dalmatinci ljutiti: Vratite ga

Foto: Facebook

"NIŠTA više nije zabavno ni smiješno s vama bez našeg Jole", "Vratite nam Joku", "Bez njega u eteru nema se više što slušati", samo su neki od komentara Dalmatinaca koji su preplavili društvene mreže danas. 

Naime, mnoge je pogodila vijest da je popularni splitski radijski voditelj Joško Bonaći u nedjelju, nakon 18 godina, odradio svoju posljednju smjenu u eteru Radija Dalmacije. 

"Dragi svi, najprije hvala na porukama podrške koje ste mi poslali. Od jučer se ne mogu 'obranit' od poziva i poruka. Ej, svitu, nije se ništa strašno dogodilo!! Ostajem i dalje na Radio Dalmaciji, ali kako se ono kaže, svit je mali i brzo se sve dozna. Da! Neko vrijeme neću bit u eteru Radio Dalmacije, ali to ne znači da sam otiša s radija. Sve vas volim! Do slušanja!!" oglasio se nakon brojnih reakcija i sam Bonaći.

Slobodna Dalmacija prenijela je da je i Bonaćija iznenadilo kad mu je priopćeno da mu je smjena od 15 do 19 sati u nedjelju ujedno i posljednja u eteru.

"Ajmo provat od sutra ozbiljnije shvatit epidemiološke mjere pa se uozbiljit i ako je moguće, ajmo provat Božić proslavit bez maski. Uživajte u tjednu koji dolazi, čuvajte se, čuvajte druge i čuvajte svoje najbliže. Volite se ka šta ja svih vas volim. Ja sam Joško Bonaći, lipi pozdrav i do slušanja", rekao je Bonaći u svom posljednjem obraćanju slušateljima te pustio pjesmu Biži ća od Lvkyja.

Njegovim odlaskom smanjio se i broj muških dnevnih voditelja na Dalmaciji, ostao je samo Siniša Garbin, budući da Ivo Perkušić i Ivan Baranović rade uglavnom vikendom. Ženska postava voditelja nije se mijenjala, čine je Edita Lučić Jelić, Ines Nosić, Paola Kranjčević te dvije nove mlade snage Petra Kapor i Anamarija Božinović.

S radija se još nisu oglasili o razlozima zbog kojih Bonaći više neće biti u eteru.

>>Ukinuta kultna splitska emisija, Dalmatinci bijesni: "Di ide ova zemlja...?"

Pročitajte više