Nakon 20 godina stiže nastavak jedne od najboljih ratnih serija svih vremena

Foto: Press

Izašao je prvi trailer za nastavak kultne serije Band of the Brothers i oduševio fanove.

Dva desetljeća nakon nagrađivanog originala i dugo iščekivani nastavak je blizu. Apple TV+ izbacio je prvi trailer za američku ratnu dramu, a obožavateljima se jako svidio. Serija pod nazivom Masters of the Air sastoji se od devet epizoda i temelji se na knjizi iz 2007. Masters of the Air: America's Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany autora Donalda L. Millera.

Službeni sinopsis, prema Apple TV+, navodi: "Tijekom Drugog svjetskog rata, zrakoplovci riskiraju svoje živote sa 100th Bomb Group, bratstvom iskovanim hrabrošću, gubitkom i trijumfom." U seriji glume Austin Butler, Barry Keoghan, Callum Turner, Anthony Boyle, Josiah Cross i Ncuti Gatwa.

 

Izvršni producenti serije su Gary Goetzman, Tom Hanks i Steven Spielberg. Hanks i Spielberg zajedno su kreirali originalnu miniseriju Band of Brothers, a Goetzman ju je koproducirao. Masters of the Air izlazi 26. siječnja, a obožavatelji originalne miniserije preplavili su društvene mreže zbog nastavka nakon što su vidjeli prvi trailer.

"Da! Tako sam uzbuđen i veselim se gledati Austina Butlera u Masters of the Air u siječnju 2024. Isplatit će se čekati", napisao je jedan korisnik X-a. "Ako je upola dobar kao Band of the Brothers, onda će biti apsolutno nevjerojatan", dodao je drugi.

Treći je komentirao: "Tako smo uzbuđeni vidjeti ovo. Kao obožavatelji Austina Butlera, čekali smo otkako je prvi put najavljeno. Izgleda prekrasno. Trenutno se probijam kroz audioknjigu. Da, ovo će biti jedna od najboljih ratnih serija/filmova ikad, ovo će biti vrhunski, spreman sam na to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.