Nakon burnih veza tenisač našao sreću s manekenkom, sad su oboje zaraženi koronom

Foto: Instagram

SRPSKI tenisač Viktor Troicki potvrdio je da su on i njegova trudna supruga Aleksandra zaraženi koronavirusom.

"Točno je da smo supruga i ja pozitivni. Ona je testirana u petak, a kći i ja u nedjelju nakon što smo saznali da je supruga pozitivna. Kćer je negativna, a supruga i ja pozitivni", rekao je Troicki za srpski Telegraf. 

Iako su Viktorove veze sa srpskim manekenkama punile stranice tabloida, skrasio se uz prelijepu manekenku Aleksandru s kojom je u skladnom braku.

Troicki je s Aleksandrom u braku od studenog 2016. godine i imaju kćerkicu Irinu, koja je dobila ime po svojoj baki. Srpski mediji pisali su da je nakon rođenja kćeri slavio dva dana. Kćerine matične stanice pohranili su u jednom beogradskom biomedicinskom centru.

"Svim budućim roditeljima bih savjetovala da, ako su u mogućnosti, nemaju dilemu za čuvanje krvi iz pupčane vrpce svog djeteta, već da je obvezno sačuvaju jer nitko ne zna što nam donosi sutra", rekla je ona tada.

Aleksandra je ne tako davno priznala da nije jedna od žena koje uživaju u trudnoći, pogotovo ne u vrijeme pandemije.

"Pored mučnina koje me još prate, napakirala sam i kilograme. Volim šetati, trenirati, da sam non-stop aktivna, ali ovo stanje pa još i izvanredno mi to ne dozvoljavaju", rekla je početkom svibnja za Puls online.

"Definitivno me je promijenila uloga oca. Ranije se sve vrtjelo oko mene, a sada sve oko kćerke, posebno sada u ovom periodu kada sam tu, kada imam više vremena i dok nisam na turnirima. Sigurno da me je omekšala kći. Svjestan sam toga. Kći je mezimica za sve očeve pa tako i za mene. Osjećam da se sve više i više topim pored nje. Vjerujem da će sada s još jednom bebom biti još ljepše", dodao je Viktor.

Termin poroda je u kolovozu, zbog čega je obitelj ovog ljeta planirala ostati u Beogradu. 

Troicki je tada otkrio i njihovu tajnu za uspješan brak.

"Dogovor prije svega. Jednostavno, s djecom se mijenja sve, drugačije je, imate više obveza, odgovornosti. Roditelji smo. Dogovor i uzajamna pomoć je potrebna u braku. Sigurno da se bez toga ne može ništa. Djeca mijenjaju. Aleksandrin i moj odnos se nije promijenio od trenutka kada smo iz veze ušli u brak. Isti smo. Promijenilo se kada smo postali roditelji. Tu se mijenjaju stvari. Tu je velika promjena. Kreće drugačiji život. Gledamo da se uskladimo i da sve bude kako treba. Da jedno drugom pomažemo. Aleksandra je sada trudna, fokusirani smo oko njene trudnoće. Razumijem trudnice", rekao je.

Pročitajte više