Nakon četiri godine ponovo u Splitu: Rišpet za Dan žena imao koncert u dvorani Gripe

Foto: Damira Kalajžić

Momci iz Rišpeta sinoć su nastupili u prepunoj dvorani Gripe u Splitu. Ovo im je prvi koncert u rodnom gradu u zadnje četiri godine.

Publika je uglas pjevala s njima hitove Šta mi ljube oćeš kazat, Mislim samo na te, Ja samo za te živim, Fališ mi, Ako sutra odeš i mnoge druge. Kao iznenađenje obožavateljima Rišpet je za goste doveo Zoricu Kondžu, Jolu i Nenu Belana.

"Kakva večer! Četiri godine nakon Spaladium arene ponovo naš veliki koncert u rodnom gradu. Moram reći da kultne Gripe zaista imaju tu neku posebnu energiju i, kad se s njom sljubi ovako fenomenalna publika, rezultat je večer za pamćenje.

Puni smo emocija i imam potrebu od srca zahvaliti svima koji su od početka do kraja koncerta pjevali s nama, kao i našim dragim gostima Zorici Kondži, Neni Belanu i Joli što su uveličali ovu noć u kojoj smo pjesmom slavili žene. Obećavam da neće proći još četiri godine do ponovnog koncerta u Splitu, vidimo se puno ranije jer svugdje je lijepo, ali doma je najljepše", poručio je nakon koncerta Pero Kozomara, osnivač i skladatelj Rišpeta.

Amulić oduševljen koncertom

Ni Ivo Amulić nije skrivao zadovoljstvo nastupom. 

"Šta mogu reći, presretan sam nakon ovog fenomenalnog koncerta u prepunoj dvorani Gripe. Dugo smo priželjkivali da se ponovi koncert u Splitu, radili smo dosta na organizaciji i naša vjerna publika nas je počastila time što je ispunila dvoranu. Pjevali smo i veselili se zajedno uz naše najljepše ljubavne pjesme.

Šlag na torti bili su naši dragi prijatelji i gosti Jole, Neno Belan i Zorica Kondža, koji su donijeli još dodatne energije ovoj večeri. Zadovoljni, ispunjeni i sretni završili smo nakon skoro tri sata programa i mislim da će nam svima koncert ostati u divnoj kolektivnoj memoriji", rekao je. 

Pročitajte više