Nakon četiri godine veze prekinuo najpopularniji hrvatski influencerski par

Foto: Instagram

NAJPOPULARNIJI hrvatski influencerski par, Ema Luketin i Janko Janić, prekinuli su nakon četiri godine veze. Vijest su objavili na svojim Instagram profilima.

"Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa", napisao je Janko na storyju.

"Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi", dodao je.

"Osim Eme, Emini roditelji i obitelj koju sam znao, jedni su od najdivnijih ljudi koje sam ikad upoznao, iskreno i želim im svu sreću, te sam svima uvijek tu, ako bilo što zatreba, bilo kad", dodao je pa tagirao i Emu.

Ema i Janko posljednje su vrijeme živjeli zajedno, a skupa su pokrenuli i kozmetički salon na zagrebačkom Bundeku. Prije samo dva tjedna hvalili su se zajedničkim fotografijama iz Pariza.

Nju na Instagramu prati skoro 200 tisuća ljudi, dok njega nešto više od 26 tisuća. Njihovi pratitelji već su ih obasuli komentarima o prekidu, a hoće li njihov prekid izazvati kaos kakav je svojedobno izazvao prekid Voyagea i Breskvice tek će se vidjeti.

Pročitajte više