Nakon deset godina braka žele oženiti curu koju su upoznali na internetu: "Naša djeca već je zovu mama"

Foto: Facebook

MATTHEW (32) i Michaelle Catano (31) iz Huntington Beacha u Kaliforniji odlučili su zaprositi svoju zajedničku djevojku Courtney.

Courtney (27) su pronašli preko aplikacije za upoznavanje nakon što su već proveli sedam godina u braku, a ona se ubrzo nakon toga uselila u njihovu kuću. Iako brakovi u troje nisu zakonski dopušteni, Courtney je već uzela njihovo prezime, a njihova djeca Dario (8) i Anthony (3) već je zovu mama. 

"Kad smo se Matthew i ja tek upoznali, nismo imali pojma da bi i jedno od nas pristalo na poliamoričnu vezu. Nismo nikog miješali u to dok već nismo bili u braku. Naša je veza oduvijek vrlo snažna, a još jedna osoba je bila zabavan novi element. Kad sam na aplikaciji naišla na Courtneyin profil, nismo mogli vjerovati kako je privlačna. Čim smo se našli, oboje smo se otprve zaljubili u nju", ispričala je Michelle za Daily Mail.

Upoznali su se 2015., a samo sedam mjeseci kasnije Courtney se doselila kod njih te dala otkaz kako bi se mogla posvetiti odgoju njihovih sinova.

Iako njihova životna situacija nije baš uobičajena, svi troje tvrde da imaju odličan odnos.

"Nije mi bilo ni malo čudno uključiti se u njihov brak. Od prve sam bila opuštena s njima. Između nas nema nikakve ljubomore. Kad djeca malo odrastu objasnit ćemo im situaciju, ali zasad su presretni što imaju tri roditelja", kaže Courtney koja dva dječaka namjerava i legalno posvojiti.

Iduće godine Matthew i Michaelle namjeravaju se "vjenčati" s Courtney u privatnoj ceremoniji s rodbinom i prijateljima. Iako njihov brak neće biti zakonski priznat, oni žele barem simbolički održati obred.

"Mnogi misle da smo zbog toga što smo poliamorični automatski u otvorenoj vezi i da često mijenjamo partnere, ali to nije tako. Ova veza možda ne bi funkcionirala za svakoga, ali nama savršeno odgovara", zaključio je Matthew.  

Pročitajte više