Nakon ispadanja iz Plesa sa zvijezdama, Iva plesala s pionirima elektropopa

:

PET SHOP BOYS sinoć su u Košarkaškoj dvorani Dražena Petrovića, pred četiri tisuće obožavatelja, održali dvosatni koncert za pamćenje. 

Među oduševljenom publikom našli su se Iva Šulentić i Luka Nižetić. Kako bi je utješio zbog ispadanja iz Ples sa zvijezdama, Luka je dragu odveo na koncert. Iako nije njihov veliki fan, Luka je bio oduševljen koncertom i rekao kako se nada da će i on jednog dana tako zvučati.



Nostalgično putovanje u prošlost započelo je singlom Heart s njihova drugog albuma, a nastavilo se hitovima "Go West", "New York City Boy", "It´s a Sin i Always on My Mind". Za bis su ostavili "Being Boring" i legendarnu "West End Girls". Za impresivnu scenografiju koncerta zadužen je bio Es Devlin, koji je prema željama londonskog dua pozornicu osmislio po uzoru na djela apstraktnog slikara Gerharda Richtera.

Britanci Neil Tennant i Chris Lowe upoznali su se 1981. u dućanu s instrumentima u Londonu. Shvativši da dijele interes za glazbu i produkciju, počeli su surađivati. Tri godine kasnije objavili su prvi singl "West End Girls". 

U Zagreb su se vratili nakon dugih 18 godina, u sklopu turneje Pandemonium on Tour, kojom promoviraju novi album "Yes". Do sada su prodali desetke milijuna albuma diljem svijeta, od 1986. imali su 42 Top 30 singla, 22 Top 10 te nekoliko broj jedan singlova u Velikoj Britaniji. 

Pročitajte više