Nakon optužbi za spolno zlostavljanje Ryan Reynolds maknuo je reklamu s Facom

Foto: Instagram

NAKON što je ovaj tjedan izašla vijest da je glumac Chris Noth seksualno zlostavljao dvije djevojke u Los Angelesu i New Yorku, glumac Ryan Reynolds obrisao je s društvenih mreža sve objave vezane za reklamu koju je njegova marketinška agencija radila s Nothom za tvrtku Peloton.

Reklama za proizvode za vježbanje objavljena je prošlog tjedna, a snimljena je kako bi Peloton sanirao štetu nastalu nakon epizode serije And Just Like That... U prvoj epizodi Faca, kojeg tumači Chris Noth, doživi srčani udar i premine nakon vožnje na Pelotonovom sobnom biciklu, a nakon emitiranja epizode dionice tvrtke pale su za 61%.

Reklamu je radila Reynoldsova marketinška tvrtka Maximum Effort, a sada ju je povukla sa svih društvenih mreža.

"Svaka pojedinačna optužba za seksualni napad mora se shvatiti ozbiljno. Nismo bili svjesni ovih optužbi kada smo predstavili Chrisa Notha u našem odgovoru na nove epizode serije. Dok čekamo više informacija, prestali smo emitirati ovu reklamu i povukli povezane objave na društvenim mrežama", rekao je glasnogovornik tvrtke Peloton, prenosi Newsweek.

Podsjetimo, Chrisa Notha, publici najpoznatijeg po ulozi Face u seriji Seks i grad, dvije su žene optužile za seksualno zlostavljanje, a navodni incidenti su se dogodili u Los Angelesu 2004. i u New Yorku 2015. godine. 

Pročitajte više