Nakon Pamelinih optužbi, osvanula snimka na kojoj komičar diže kilt pred kolegicom

Foto: Twitter

NAKON što je Pamela Anderson javno, putem svoje autobiografije, progovorila o neugodnoj sceni s komičarem Timom Allenom, tvrdeći da joj je glumac pokazao spolovilo, sada se pojavio i video po kojem se čini da je Allen imao ekshibicionističke tendencije.

Digao kilt pred kolegicom

U videu ABC-a, koji sada kruži društvenim mrežama, vidi se kako Allen na snimanju serije Sam svoj majstor diže kilt koji je tada nosio za potrebu snimanja serije, ispred glumice i suradnice u seriji, Patricije Richardson.

Patricija, koja je u seriji glumila Timovu suprugu Jill Taylor, izustila je tada prilikom snimanja jedne scene, "baš visi, bilo bi bolje da je kraće", a Tim se na to okreće, diže kilt i izaziva šok na licu Patricije.

Na snimci se ne vidi što je točno Tim pokazao kolegici. Kasnije je Patricija otkrila da nije vidjela ništa kada je Tim podigao kilt. "Ljudi me pitaju što je bilo ispod kada je digao kilt, a jedino što mogu reći jest da je bio odjeven. Samo sam bila šokirana time što je podigao kilt, a ne time što sam vidjela muškarca u boksericama", ispričala je za TMZ.

Anderson ga optužila

Anderson se u svojoj autobiografskoj knjizi, koja će izaći krajem siječnja, prisjetila događaja iz 1991. godine, kada je dobila ulogu u seriji Sam svoj majstor, a optužila je Allena da joj je pokazao penis.

"Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe i naišla na Tima Allena u hodniku koji je na sebi imao samo ogrtač. Raširio je ogrtač i pokazao mi se potpuno gol. Rekao je da je to u redu jer je i on mene vidio golu. Sada smo poravnali račune. Neugodno sam se nasmijala", napisala je Pamela u knjizi.

Pročitajte više