Britanka se pet godina seksala s "dečkom", nije primijetila da je "on" zapravo žensko



BRITANKA Nicole Lindsay, koja ima 24 godine, nedavno je saznala kako je pet godina u vezi - sa ženom! Naime, Nicole je otkrila da je Lee žena tek kad ju je policija došla uhititi. Tada je i utvrđeno da je Lee zapravo Samantha Brooks iz Londona, lezbijka koja je već bila u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja 14-godišnje djevojčice, piše časopis People.

"Nakon što mi je policija rekla da je Lee žena, nisam mogla vjerovati. Imam mučnine i noćne more zbog toga", kaže Nicole. Mnogi su ubrzo nakon toga postavili pitanje kako se par seksao ako je Nicole mislila da je Lee muškarac, a sama Nicole je objasnila: "Sramežljiva sam i ne osjećam se dobro kad sam gola pred muškarcem. Zato smo se seksali u mraku. Lee je rekao kako ga muči isti problem jer je imao rak testisa, ali da ne želi skidati ni majicu jer ima i veliki ožiljak na prsima, no sad tek shvaćam da je grudi omotao zavojima", ispričala je Nicole. Policija je objasnila kako je pronašla i drveni držač za WC papir koji je bio prevučen kondomima koje je Lee koristio za seks s Nicole.

Par se prvo upoznao putem društvene mreže kada je Nicole imala 14 godina, ali su se prvi puta sreli tek 2006. godine kad je imala 18 godina jer su živjeli na udaljenim mjestima. Tada je Nicole već imala svoje prvo dijete, ali nije bila u vezi s njegovim ocem. Par je prekinuo vezu na daljinu 2007. godine kad je Lee, točnije Samantha, završila u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja djevojčice te se po njenom izlasku pomirili.

Zanimljivo je kako je do tada sramežljiva Nicole dobila i drugo dijete, a Lee je lagao kako je bio u zatvoru jer je pretukao pedofila. Nakon toga, 2010. godine Lee je zaprosio Nicole, ali je ona postala sumnjičava i kasnije otkrila da se dopisuje s njenom 20-godišnjom prijateljicom zbog koje ju je naposljetku i ostavio.

Pročitajte više