Nakon prekida s Ecijom, Nikola Pokrivač tulumari s bivšom curom Brune Petkovića

Foto: Instagram

NIKOLA Pokrivač ove je godine započeo i završio vezu s voditeljicom Ecijom Ivušić, ali izgleda da ne tuguje. Nogometaš se ovih dana provodi s Teom Slavicom, bivšom curom hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića. Snimku njihovog druženja Tea Slavica je objavila na svom Instagram storiju, na kojemu se jasno vidi Pokrivač iako ga ona nije označila. Ona i Pokrivač su u širem društvu u stanu, a zabavljaju se uz narodnjake.

Nikola Pokrivač prošle se godine razveo od supruge Katarine s kojom ima četverogodišnju kćerkicu Niku, a početkom kolovoza činilo se da je utjehu pronašao u Eciji Ivušić. Međutim, veza je pukla nakon samo dva mjeseca, a voditeljica je obrisala sve njihove zajedničke fotografije s Instagrama te otpratila nogometaša.

Tea Slavica je s Brunom Petkovićem bila do sredine listopada, a bivši par više se ne prati ni na društvenim mrežama. Dok njihova ljubavna veza nije puknula, Bruno i Tea bili su si velika podrška. Ona je išla na sve njegove utakmice, a Bruno je svoju dragu podržavao na izboru za miss. 

Pročitajte više