Nakon prelaska na islam slavna pjevačica se neće družiti s "odvratnim bijelcima"

Foto: Twitter

TEK ŠTO je nedavno iznenadila svoje fanove objavom da prelazi na islam i mijenja ime, pjevačica Sinead O'Connor ne prestaje šokirati. 

Ovaj put je na svom Twitteru poručila da više ne želi provoditi vrijeme s "odvratnim bijelcima". 

"Strašno mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi to moja duša mogla osjetiti. Ali zaista više nikad ne želim provoditi vrijeme s bijelcima (ako je to naziv za one koji nisu muslimani). Ni na tren, ni zbog kojeg razloga. Odvratni su", napisala je Sinead koja se po novom zove Shuhada' Davitt. 

Njeni su pratitelji na ovu objavu reagirali različito - dok su je neki podržali, drugi su joj poručili da ih je jako razočarala. 

"Ne moraš se ispričavati za ono što osjećaš. No ipak pokušaj zapamtiti da postoji dobro i zlo u svakom dijelu života, bez obzira na etničku pripadnost, religiju, seksualnu orijentaciju. Nadam se da ćeš naći mir bez mržnje prema drugima jer od nje kreću svi problemi", napisao joj je jedan pratitelj. 

"Vau. Strpala si cijelu jednu rasu u istu kategoriju. Mislio sam da si bolja od toga. Nedavno sam te hvalio. Jako sam razočaran", napisao je drugi. 

"Neće se svaka osoba koja nije musliman ružno ponašati prema tebi, isto kao što se neće svaki musliman ponašati lijepo. Ja sam se preobratila prije 22 godine i doživjela sam brojne predrasude od muslimana koji imaju jako zadrte poglede na preobraćenike", upozorila ju je treća.

Pročitajte više