Nakon razvoda i dvoje djece Megan Fox i dalje je seksi: Pogledajte prvi trailer nastavka Nindža kornjača

Screenshot: Youtube

IZAŠAO je prvi trailer za film "Nindža kornjače: Izlazak iz sjene" u kojem glumi i seksi glumica Megan Fox. Nakon dulje pauze kada se posvetila odgoju svojih sinova, Megan se vratila. Odnedavno je i opet singl nakon razvoda braka, a u novom filmu je pokazala i seksi tijelo.

Njezin partner na filmu je Will Arnett, a cijela priča se vrti oko Raphaela, Donatella, Leonarda i Michelangela - kornjačama mutantima koji spašavaju grad od opasne prijetnje.

"Nindža kornjače: Izlazak iz sjene" nastavak je velikog kino-hita iz 2014. godine. Film je nastao na temelju likova koje su osmislili Peter Laird i Kevin Eastman, ovaj put u režiji Davida Greena. Michael Bay je ponovno u ulozi producenta. Prvi nastavak u režiji Jonathana Liebesmana zaradio je u svjet­skim kinima čak više od 485 milijuna dolara. 

Times Square behind the scenes

Posted by Megan Fox on Wednesday, July 30, 2014


Fox predvodi glumačku postavu, no tu su i William Fichtner kao Eric Sacks, pridošlica Tyler Perry kao znanstvenik Baxter Stockman, svjetska hrvačka zvijezda Sheamus kao Rocksteady, Gary Anthony Williams kao Bebop, Brittany Ishibashi kao Karai, Stephena Amella kao Casey Jones – osvetnika koji se bori protiv kriminala s asortimanom sportske opreme te Brian Tee kao Shredder – najveći neprijatelj kornjača. Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek i Noel Fisher će ponoviti svoje uloge kao slavna četvorka.

Svi fanovi ovih jedinstvenih kornjača bit će oduševljeni s informacijom da će novi nastavak Nindža kornjača uključivati i neke omiljene likove iz popularnog stripa koji je nastao 80-ih godina. Film u hrvatska kina stiže u lipnju 2016. godine, u distribuciji Blitz film i video, a sada možete pogledati i prvi trailer.

 

Pročitajte više