Nakon šokantnih fotografija s aerodroma, Cara Delevingne je bila na rehabilitaciji

Foto: Profimedia

SUPERMODEL Cara Delevingne (30) otkrila je u razgovoru za Vogue da je nakon zabrinjavajućih slika iz zračne luke, koje su se pojavile prošle jeseni, odlučila potražiti pomoć i prijavila se na rehabilitaciju, ponajprije zato što je "strahovala da će umrijeti".

Manekenka i glumica priznaje kako je bila u vrlo lošem stanju kada su je paparazzi fotografirali u zračnoj luci u LA-u, u rujnu prošle godine, a Delevingne se odlučila prijaviti na rehabilitaciju zbog zloupotrebe raznih supstanci.

"U to vrijeme bilo je jako puno ljudi koji su bili zabrinuti zbog mojeg ponašanja, ali ja tada nisam bila previše zabrinuta. No, to je priroda te bolesti, to vam je ovisnost", komentirala je Cara slike koje su paparazzi snimili pa nastavila govoriti o svom problemu.

"Nisam spavala, nisam bila dobro, bilo je to tužno vrijeme, ali žalosno je to što sam ja mislila da se zabavljam. No, u jednom trenutku sam primijetila da ne izgledam dobro. I upravo su mi te slike iz zračne luke bile reality check", rekla je Cara i napomenula kako je postala svjesna da bi mogla nastradati.

"Mislila sam da ću umrijeti"

"Sve što sam znala jest ako krenem dalje tom stazom da ću ili umrijeti ili napraviti nešto vrlo glupo. To je zastrašujuće. Liječenje je najbolja stvar koju sam mogla napraviti. Uvijek je postojalo nešto čega sam se bojala, ali čini se da mi je trebala ova zajednica, trebala mi je ova grupa potpore", rekla je manekenka i onda nastavila.

"Prije ovog liječenja, uvijek sam tražila način kako da se na brzinu oporavim ili zaliječim, išla sam na terapije ili bih uzimala pauze, i to je pomagalo, ali samo na kratko vrijeme jer nikada nismo došli do srži problema. Tada sam shvatila da je ovaj program od 12 koraka najbolja stvar i vrlo je važno da se ja toga ne stidim. Suprotno od ovisnosti jest konekcija, a to sam dobila u ovoj zajednici", priča Cara.

Delevingne je sada trijezna i uživa u životu sa svojom djevojkom Leahom Mason. "Sada uživam u tome da odem van plesati i dobro se provesti, a volim voditi i duboke razgovore s ljudima. Proces svakako ima svoje uspone i padove, ali uspijevam ih prebroditi", rekla je manekenka.

Pročitajte više