Nakon sređivanja "pazuh-vagine" žene odlaze na novi zahvat, čija je cijena i do 70.000 kuna

Foto: Guliver Image/Splash

NOVI trend u plastičnoj kirurgiji koji se širi Hollywoodom je "Thighlighting", a traže ga žene koje žele da im noge izgledaju kao ona Belle Hadid ili Jennifer Lopez.

"Thighlighting" nije poput liposukcije, već je riječ o potpunom makeoveru noge, a operacije koje ga sačinjavaju su bolne i invazivne. Riječ je o podizanju bedara, ugradnji umetaka u listove, oblikovanju unutarnjih i vanjskih strana bedara te liposukciji. Rezultat je maksimalno prilagođen želi pacijenta, a sve je veći broj žena koji traže ovaj zahvat, odnosno zahvate.

Plastični kirurg Gabriel Chiu tvrdi da su ovaj trend započele slavne osobe poput Angeline Jolie i Kendall Jenner, koje redovito nose visoko rezane haljine. S obzirom na to da ih kamere snimaju iz svih kuteva te na njima nema mana, stvarne žene osjećaju pritisak da izgledaju "savršeno" poput njih, piše Hollywood Reporter.

Drugi traženi zahvati su i onu kojima se povećava rupa između bedara te uklanjanje vagina-pazuha.

"Posljednjih nekoliko godina žene su fokusiranije na izgled svojih bedara. Kad su pravilno oblikovana, izgled bedara vizualno produljuje nogu i stvara seksepilnu siluetu", rekao je estetski kirurg Dr. Esho iz klinike Esho u Londonu, dodavši da i naš dojam nečije vitkosti ovisi o njihovim bedrima.

Pojasnio je da mu često dolaze Amerikanke koje žele srediti bedra, a većinu pacijenta je prihvatio.

Cijena zahvala je nešto manja od 70.000 kuna. 

Pročitajte više