Nakon što je ostao bez 5 milijuna kuna, pjevač uživa u luksuzu u Hrvatskoj

Foto: Instagram

MALUMA, planetarno poznati kolumbijski pop i reggaeton pjevač pravog imena Juan Luis Londono Arias, danima boravi u Dubrovniku. Društvo mu pravi njegova djevojka Natalia Barulich, bivša balerina, manekenka i DJ-ica koja je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.

"Djelomično sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put", napisala je ona ispod fotografije iz Dubrovnika.

Maluma i Natalia najprije su stigli u Dubrovnik. Odsjeli su u Excelsioru, večerali u Nautici, a partijali u Revelinu.

 "Vrijedi se zabaviti", poručio je pjevač iz Revelina.

Potom su produžili do Svetog Stefana u Crnoj Gori, a onda su se vratili u grad svetog Vlaha. Na jednom od posljednjih storyja koje je objavio na Instagramu iznad njega vidi se hrvatska zastava.

Prije dolaska u Hrvatsku bili su na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, no taj put neće pamtiti po dobru.

Maluma je odsjeo u hotelu Four Seasons nedaleko od Kremlja i Crvenoga trga u Moskvi, a dok ga nije bilo u sobi 14. lipnja nepoznati lopov ukrao mu je nakit vrijedan oko 600.000 funti, odnosno pet milijuna kuna protuvrijednosti.

Kako je kolumbijski pjevač prijavio policiji, ukradeni su mu Cartierove zlatne narukvice, šest pari naušnica, satovi, prstenje, luksuzne sunčane naočale i ruksaci s potpisom Louisa Vuittona.

Pročitajte više