Nakon što je pobijedila rak, Shannen Doherty dobila nove vijesti o bolesti: "Ne znam kako reagirati"

 Foto: Instagram

SHANNEN DOHERTY napokon je dobila dobre vijesti - rak s kojim se bori već dvije godine napokon je u remisiji, što znači da se bolest povlači.

Ipak, glumica je na Instagramu priznala da trenutno ne zna kako se nositi s tom informacijom. "Trenuci. Događaju se. Danas je bio i jest trenutak. Što znači remisija? Čula sam tu riječ i ne znam kako reagirati. Dobre vijesti? Da! Previše za podnijeti? Da! A sad još čekanja. Kao što svi oni koji boluju od raka znaju, sljedećih pet godina je ključno. Povratak bolesti je česta pojava. Mnogi od vas su podijelili takvu priču sa mnom. Pa s olakšanjem u srcu čekam. U međuvremenu, odluke. Rekonstrukcija kroz nekoliko operacija. Odluka da uzimam pilulu kroz sljedećih pet godina koja dolazi sa svojom porcijom problema i nuspojava. Blagoslovljena sam, znam to. Ali zasad, remisija. Samo ću disati", podijelila je svoje misli.

Shannen je svoju borbu s rakom dokumentirala na društvenim mrežama da bi ostalim bolesnicima pokazala da nisu sami, a u ožujku ove godine je napokon objavila dobre vijesti - da je pobijedila rak.

Pročitajte više