Nakon što mu je zbog 18+ fotki obrisan profil, Candyman se vratio najprovokativnijom snimkom dosad

Foto: Instagram

NAKON što mu je Instagram uklonio račun, Travers Beynon, poznatiji kao Candyman, vratio se i podijelio najprovokativniju snimku dosad.

"Freechoice motherfucker", napisao je uz snimku djevojaka koje twerkaju i dirkaju se po guzama. Snimka je izazvala podijeljene reakcije, ali australskog Hugha Hefnera, kako mu tepaju, nije previše briga za negativne komentare.

Umjesto toga, naslađuje se na Instagramu. "Kralj zna kako izgraditi carstvo istim kamenjem koje bacaju na njega", napisao je uz fotku gole guze iznad koje je jedna od njegovih djevojaka tetovirala Freechoice, ime njegove tvrtke, ali i stava.

Candyman na Instagramu ima više od 783 tisuće pratitelja, a objavama nakon što mu je vraćen račun, svima je dao do znanja što misli. "Dragi hejteri, iz dubine svog srca... boli me kurac", napisao je uz još jednu fotku.

Beynon je rođen 1972. u Melbourneu, i nasljednik je duhanskog carstva FreeChoice Tobbaco koje su osnovali njegovi roditelji Trevor i Sandra, koji žive na Zlatnoj obali. Tvrtka ima više od 200 dućana diljem Australije, a Candymanovo bogatstvo procjenjuju na 54 milijuna dolara (američkih).

Pročitajte više