Nakon što se Todorić predao policiji u Londonu, kći mu šetala Zagrebom s torbom od 18.000 kuna

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL/Louis Vuitton/Instagram

NAKON što se Ivica Todorić jučer predao londonskoj policiji i izjavio da je sad "građanin Engleske", njegova kći Iva Balent viđena je u šetnji Zagrebom.

Dok se pokušavala sakriti od fotografa, Todorićeva kći u ruci je nosila Louis Vuitton torbu koja se u online trgovinama mogla pronaći po cijeni od 2790 američkih dolara, odnosno 18.146 kuna.

Torbu je 2014. godine dizajnirala slavna japanska modna dizajnerica Rei Kawakubo, a zanimljiva je po tome što na sebi ima ogromne rupe, ali i što je bila dio limitrane serije "Celebrating Monogram" u sklopu kojeg je ta kuća surađivala s najpoznatijim dizajnerima poput Christiana Loboutina i Karla Lagerfelda. Torbu je zbog toga danas veoma teško nabaviti.

Balentici je u šetnji gradom društvo pravila njezina bliska prijateljica Karla Kaić, stilistica i supruga Luke Kaića koji je blisko surađivao s Todorićem.

Iva Balent velika je ljubiteljica mode, a u svom ormaru ima krpice s potpisima najprestižnijih dizajnerskih kuća poput Hermesa, Valentina, Diora, Chanela... No, najdraže su joj oduvijek bile skupe torbice pa je tako jednom prilikom, primjerice, pozirala s torbicom Hermes Constance čija cijena nije niža od 8000 dolara.

Pročitajte više